Bremerhaven.220 kV TransformerWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • vrijgavetijd:2022-11-29 18:16:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:278
  • Korte omschrijving:

    Bremerhaven.,Verminderde isoleringDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophal

Artikel inhoud

Verminderde isolering

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Bremerhaven.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Kayestransformator-onderneming met olieonderdompeling

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Bremerhaven.220 kV TransformerWaar moet je op letten bij het gebruik?



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

installerenGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Bremerhaven.220 kV TransformerWaar moet je op letten bij het gebruik?



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

tussenpersoonVerminderde isolering

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg,Bremerhaven.Gemeenschappelijke modellen van transformator, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Bremerhaven.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,Bremerhaven.Driefasetemperatuur van droge transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Bremerhaven.Overige productinformatie
  • Shanxi.Hydraulisch hefplatformVerandering voor ontwikkeling

    Shanxi.Hydraulisch hefplatformVerandering voor ontwikkeling

  • Shanxi.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformVraag en aanbod op de markt

    Shanxi.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformVraag en aanbod op de markt

  • Shanxi.Merk mobiele instapbrugInleiding tot de delingsmethode

    Shanxi.Merk mobiele instapbrugInleiding tot de delingsmethode

  • Dun Laoghaire.Hydraulische elektrische vaste instapbrugWelke technologieën zijn nodig voor productie

    Dun Laoghaire.Hydraulische elektrische vaste instapbrugWelke technologieën zijn nodig voor productie

  • Genhe RiverPrijs van 10 ton mobiele instapbrugHet toepassingsaspect vereist dat iedereen vier punten

    Genhe RiverPrijs van 10 ton mobiele instapbrugHet toepassingsaspect vereist dat iedereen vier punten

  • MezoturNameKlein huishouden kleine liftDe reden waarom hoe harder de bocht?

    MezoturNameKlein huishouden kleine liftDe reden waarom hoe harder de bocht?

  • Garland.12 meter hydraulisch hefplatformWat is de post-onderhoudsmethode?

    Garland.12 meter hydraulisch hefplatformWat is de post-onderhoudsmethode?

  • Polly.Hydraulische platformliftWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

    Polly.Hydraulische platformliftWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!